Nieuwe startpagina online zetten

Een aantal CMS systemen richt zich op het bouwen van een enkel type website. Een voorbeeld van een dergelijk systeem is het startpagina script. De primaire functie van een startpagina script is dat u er snel een startpagina website mee kunt maken. Wilt u slechts een simpele website maken, dan kunt u deze beter met een ander CMS pakket bouwen.

Met het startpagina script is het aanmaken van diverse dochterpagina’s mogelijk. De startpagina’s op uw website krijgen een eigen subdomein. Daarbij is het zo geregeld dat u niet elk subdomein in uw DNS server hoeft toe te voegen. De pagina Eigen startpagina bevat nuttige informatie voor wanneer u graag meer zou willen weten. Een dergelijk script hoeft niet duur te zijn. Het samenstellen van een eigen startpagina website is met een startpagina script heel makkelijk. U kunt de website volledig aanpassen. Via het aanmeldformulier kan een gebruiker zelf een account creëren.. Na het inloggen met dit account kan een gebruiker in de beheerdersomgeving hun eigen startpagina’s beheren.

De kleuren van een eigen startpagina kunnen door de gebruiker heel eenvoudig naar eigen smaak worden veranderd. Tevens kunnen gebruikers per individuele dochterpagina de kleuren instellen. Een pagina beheerder heeft ook de mogelijkheid om per rubriek andere kleuren te kiezen. Zo kunt u zorgen dat bepaalde rubrieken meer de aandacht trekken dan anderen.

Ook kan een startpagina script worden ingezet voor het genereren van online inkomen. Bezoekers kunnen een betaalde link toevoegen aan uw website. Via het linksuggestie formulier mag de aanmelder zelf een dochterpagina en een categorie kiezen. U kan heel simpel online betalingen ontvangen via een koppeling met een betaalprovider. Na een betaling wordt de betreffende link zonder uw tussenkomst zichtbaar op de startpagina website. Op het moment dat een betaalde link wordt toegevoegd, ontvangt u automatisch een e-mail met gegevens rondom de link. U hoeft verder geen actie te ondernemen, want de link is al toegevoegd door het startpaginascript.