Nieuwe startpagina bouwen

De meeste startpagina websites die u zult vinden, zullen Nederlandstalig zijn. Dat is logisch, want startpagina’s zijn vooral in Nederland populair. Hoewel u ze met link directories kunt vergelijken, zien ze er anders uit. Uiteindelijk was startpagina.nl de eerste met de indeling in dochterpagina’s en rubrieken op de dochterpagina’s.

Linkbuilding is iets waarvoor startpagina’s uiterst nuttig zijn. Er is nog altijd een groot aantal startpagina websites waar u probleemloos uw eigen startpagina samenstelt. Op deze manier kunt u zonder extra kosten een aantal extra links plaatsen op verschillende websites. Wilt u zelf een startpagina website bouwen dan is het slim daarvoor gebruik te maken van een startpaginascript. Een dergelijke website kunt u maken met een startpagina script, een eigen domein en webruimte. Meer over dit PHP script kunt u ook vinden in eigen startpagina maken. U kunt links verkopen met het script, zodat u ook geld ermee kunt verdienen.

De gebruikers van uw website kunnen heel gemakkelijk een eigen startpagina maken. Hiervoor dienen zij zich wel eerst via het aanmeldformulier aan te melden op de website.. Met dit account kan de gebruiker inloggen en eigen startpagina’s aanmaken. Gebruikers kunnen alleen hun eigen startpagina’s aanpassen. Met een eigen startpagina website bent u beheerder met alle rechten. Dan kunt u wel alle startpagina’s wijzigen.

Als eerste zet u de bestanden van het startpagina script op uw webruimte. Dit kan met een FTP programma. Vervolgens dient het installatiescript te worden gedraaid. U kunt enkele gegevens voor de website invoeren tijdens de installatie. Tijdens de installatie bepaalt u bijvoorbeeld uw inloggegevens. Na de installatie kunt u de startpagina website direct vullen met relevante dochterpagina’s en links. De kleuren van individuele dochterpagina’s en rubrieken kunt u ook aanpassen.