Mooie PHP startpagina website maken

Startpagina links kunnen helpen om een betere positie in de zoekmachines te krijgen met uw website. U kunt er toch weer een aantal links mee bouwen. U kunt bovendien een eigen startpagina website beginnen. Handig op het moment dat u hoger in Google wilt komen. U kunt verder simpel geld verdienen met een startpagina script. Op deze verstandige haalt u de kosten er snel weer uit. Verschillende widgets zijn aan uw startpagina’s toe te voegen. Voorbeelden zijn RSS feeds of een tekstblok. Startpagina’s dragen bij aan de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

U kunt Eigen startpagina bezoeken indien u daar wel oor naar heeft. U kunt op uw website links verkopen, zodat u in ieder geval de aanschafkosten gemakkelijk terugverdient. Per link rubriek kunt u afzonderlijk de kleuren instellen. Een categorie plaatst u simpel op uw dochterpagina. Bezoekers kunnen via een aanmeldformulier zich aanmelden op uw site. Indien men is ingelogd, kan men met behulp van het beheerpaneel een eigen startpagina maken. Daarbij kan de bezoeker een subdomein invoeren, waarop de startpagina te bezoeken zal zijn. Per startpagina kan er ook een titel en een omschrijving worden ingesteld.

Daarbij is het mogelijk om de metagegevens in te vullen per afzonderlijke startpagina. Op deze manier koppelt u de dochterpagina’s aan de juiste zoekwoorden. U kunt namelijk per individuele pagina de kleuren wijzigen. Op het moment dat u wilt is het daarnaast mogelijk om banners op uw startpagina website te plaatsen. Op deze verstandige kunt u bannerruimte verhuren. Een andere optie is het toevoegen van een Google Adsense banner. Het is maar een greep van het eindeloos aantal mogelijkheden dat u met een eigen startpagina website heeft.