Mobielvriendelijke marktplaats runnen

Zou u graag een eigen advertentiewebsite oprichten, waarop het eenvoudig adverteren is? Dat is heel makkelijk te doen met een script die via de link in dit artikel te vinden. Op de website is een formulier aanwezig waarmee heel makkelijk een account aangemaakt kan worden. Men kan dit account gebruiken om advertenties aan de website toe te voegen. Zijn er spullen verkocht of besluit te adverteerder om de spullen, dan kan de advertentie worden verwijderd.

U kunt de website heel eenvoudig vanuit huis runnen. Dit betekent dat u in de avonduren naast uw baan eraan kunt werken. Bij stijgende inkomsten kunt u besluiten om meer uren per week te besteden aan het uitbouwen van uw advertentiewebsite. Zo is het mogelijk om met een kleine website te starten. Deze kan uitgroeien tot een winstgevende marktplaats website. Het is nergens voor nodig om uw versie van zo een script te laten ontwikkelen. Meer informatie over een nuttig PHP script waarmee het direct te realiseren is, vindt u op de pagina advertentie website. Via dit script is ook de uitstraling van uw website heel makkelijk te wijzigen. Er is geen enkele technische kennis vereist om de indeling van de website aan te passen.

Bij het plaatsen van een advertentie kiest de adverteerder de best passende rubriek. De naam van een categorie geeft aan wat voor soort spullen binnen die rubriek te koop aangeboden worden. De meta gegevens van elke rubriek kunnen worden ingevuld in het beheerpaneel. De vindbaarheid van de diverse rubrieken wordt hierdoor verbeterd binnen de verschillende zoekmachines. Een adverteerder kan eenvoudig een of meer advertenties op uw website plaatsen. Het hiervoor benodigde account kan men eenvoudig aanmaken met een aanmeldformulier op uw website.