Mobielvriendelijke advertentiewebsite runnen

Met een eigen advertentie website is het niet heel lastig om extra geld te verdienen. Zo kunt u gemakkelijk banners bovenaan de website weergeven. Ook is het mogelijk om rubrieken toe te voegen waarvoor adverteerders dienen te betalen wanneer een nieuwe advertentie wordt toegevoegd. Het aanmaken van een topadvertentie is voor adverteerders ook mogelijk. Het voordeel van een topadvertentie is dat deze een tijd zichtbaar blijft bovenaan het advertentie overzicht.

Het is niet moeilijk om uw eigen marktplaats website te beheren. Een onderdeel van het script is het beheerpaneel, waarvoor u niets van de techniek hoeft te weten. Als u wilt kunt u de kleuren van uw website heel gemakkelijk via het beheerpaneel aanpassen. En kunt u in het overzicht op uw voorpagina tussen de advertenties door banners toevoegen.U kunt flink wat tijd besparen door een kant en klaar script aan te schaffen. Zelf hoeft u immers geen tijd meer te stoppen in het maken van een PHP script. Het kopen van een reeds bestaand script zal goedkoper zijn dan het opnieuw laten bouwen van een script. U weet van te voren bij welke partij u dient te zijn wanneer er iets met het script mis blijkt te zijn.

Neem Een moderne advertentie site runnen door wanneer een kant en klaar script voor het maken van een advertentiewebsite u wel handig lijkt. Het aanschaffen van een kant en klaar script brengt voordelen met zich mee. Een bestaand script bevat al oplossingen voor diverse vraagstukken die u bij het zelf maken van een script zult tegenkomen. Verder bespaart u tijd door een kant en klaar PHP script te kopen.

U voert tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor de nieuwe site in. In het tweede scherm kunt u de databasegegevens invullen. En vervolgens kunt u zelf de inloggegevens voor uw beheerdersaccount kiezen in het 3e scherm van het installatiescript.