Makkelijk een uitgebreide startpagina site ontwikkelen

Met een startpagina website kunt u op verschillende manieren inkomsten genereren. Het verkopen van linkjes is bijvoorbeeld een mogelijkheid die met een startpagina website prima te doen is. Daarbij is het zo dat een backlink na de betaling automatisch wordt geplaatst. Een passief inkomen is op deze manier gemakkelijk te realiseren. Er ontstaat zo meer financiële ruimte.

Wanneer u een nieuwe startpagina aanmaakt, kunt u kiezen of deze uit drie of vier kolommen moet bestaan. Per afzonderlijke dochterpagina is dit in te stellen. U kunt de verschillende rubrieken van de dochterpagina binnen deze kolommen plaatsen. U kunt zowel links als widgets in een rubriek plaatsen.

Het bezoeken van Professioneel een eigen portaal website runnen is aan te raden als u benieuwd bent geworden naar zo een script. Die pagina bevat een link waarmee u het script in uw bezit kunt krijgen. Wel wordt er een bedrag gevraagd en hiermee heeft u een multi domein licentie. Via de website van de aanbieder van het script kan worden betaald. De betaalwijzen waarop betaald kan worden hierbij, kunt u straks zelf met het script ook aanbieden.

Men kan zich via een formulier op uw site aanmelden als beheerder voor een eigen startpagina. Na het invullen krijgen ze een eigen gebruikersaccount. Hiermee kan worden ingelogd in de omgeving om een eigen startpagina aan te maken. Men kan het account ook op een later tijdstip weer gebruiken om wijzigingen aan de eigen startpagina door te voeren. Het plaatsen van een banner is eveneens eenvoudig. De beheeromgeving maakt dit gemakkelijk. Binnen een banner groep kunt u meerdere banners plaatsen. Banners zullen vervolgens automatisch afgewisseld worden.