Makkelijk een moderne portaalsite samenstellen

Voor affiliate marketing kunt u ook gebruik maken van de structuur die een startpagina website biedt. Het toevoegen van een affiliate link werkt hetzelfde als een gewone link aan uw website toevoegen. U hoeft zelf geen script in PHP meer te maken, wanneer u kiest voor een bestaand script voor het maken van een startpagina website. Het is mogelijk om verschillende rubriektypen aan een dochterpagina toe te voegen.Bent u van plan een startpagina site te beginnen? Voor een gewone website gebruikt u een CMS pakket, maar wat doet u voor een startpagina website bouwen? U kunt ook dan gebruik van een weliswaar aangepast content management systeem. U zou de link hieronder kunnen bezoeken om meer informatie te krijgen. Na de plaatsing van de bestanden op uw webruimte start u het installatie script op.

U kunt voor het maken van een startpagina website een script gebruiken. Het toevoegen van aparte mappen voor iedere folder aan uw webhosting pakket is geenszins nodig. Men kan zonder uw tussenkomst nieuwe startpagina’s aanmaken, als u dat wenst en wanneer u het script zo instelt.

Wilt u een eigen startpagina site bouwen? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Het script wordt met handleiding geleverd. Voor vragen kunt u verder bij de ontwikkelaar van het PHP script terecht. Bij het script kan hosting worden afgesloten. U kunt snel verder lezen als u dit wel ziet zitten. Als u zo een script direct wilt aanschaffen, dan kan dat via de link op Maak betaalbaar een eigen portaal website. U kunt vanuit de ontwikkelaar ondersteuning krijgen. Op de site van de aanbieder van het script vindt u de handleiding. De ontwikkelaar kan het script ook op uw hosting plaatsen als u dat liever heeft. Als u dat ziet zitten, kunt u ook hosting bij het script kopen.

U zet na de aanschaf eerst de bestanden over naar uw webserver. Tijdens uw eerste bezoek aan de nieuwe website wordt de installatie gestart. Daarmee kunt u de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website opgeven. Tevens geeft u de gegevens voor de databaseverbinding op tijdens het uitvoeren van het installatie script. De content van uw startpagina website zal door het PHP script in de database worden opgeslagen.

Er zal niet heel erg dure hosting nodig zijn voor uw startpagina website. Voor minder dan honderd euro per jaar bent u klaar. Deze kosten zijn binnen zeer korte tijd weer terug te verdienen. Het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. Verder is het mogelijk om backlinks op uw site te verkopen. Wilt u zelf graag een PHP script hiervoor programmeren? Bij zelf bouwen zult u ook de koppeling met de betaalgateway moeten bouwen. De programmeurs hebben dit reeds voor u ingebouwd.