Makkelijk een eigen portaalsite beheren

Met een startpagina website is het voor u eenvoudig om backlinks te verkopen. U kunt zo extra geld verdienen via het internet. Welke prijs voor een link wordt gehanteerd, kunt u zelf instellen. In het beheergedeelte is hiervoor een speciaal beheerscherm. Een link vanaf een reguliere startpagina kunt u andere prijs geven dan een link vanaf de homepagina. Met het script is zowel Targetpay als Mollie als betaalprovider in te stellen. Bij beide providers worden er verschillende betaalmethoden ondersteund.

Wanneer u een nieuwe startpagina aanmaakt, kunt u kiezen of deze uit drie of vier kolommen moet bestaan. Het aantal kolommen kan per afzonderlijke startpagina verschillen. Vervolgens plaatst u binnen deze kolommen de linkcategorieën. Naast links kunt u ook verschillende soorten widgets toevoegen aan een categorie.

Het bezoeken van Maak professioneel een moderne portaalwebsite is aan te raden als u benieuwd bent geworden naar zo een script. Als u de link op die pagina volgt, komt u uiteindelijk op een productpagina van de aanbieder. Met de licentie die u kunt aanschaffen, mag u het script op meerdere domeinen gebruiken. Via de website van de aanbieder van het script kan worden betaald. De betaalwijzen waarop betaald kan worden hierbij, kunt u straks zelf met het script ook aanbieden.

Men kan zich via de website aanmelden als beheerder van een eigen startpagina. Wanneer het formulier is ingevuld, zal een account voor de nieuwe beheerder aangemaakt worden. Voor het aanmaken van een eigen startpagina kan men dit account gebruiken. Op een later moment kan weer worden ingelogd om de startpagina aan te passen. Wilt u een banner plaatsen? Dat is gemakkelijk te doen. U kunt dit met behulp van het beheerpaneel realiseren. Binnen een banner groep kunt u meerdere banners plaatsen. De banners zullen vervolgens automatisch worden geroteerd.