Maak uw eigen portaalsite

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. Koopt u een kant en klaar script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Een dergelijk script is voor amper geld alvast aan te schaffen. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Men heeft ook een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website simpel te doen zijn. Het idee is dat u het startpagina script plaatst op uw webruimte. Van een bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangesproken. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. Zo zal de browser de corresponderende startpagina weergeven aan de bezoeker. Ook u kunt een eigen startpagina website beginnen. Als u meer informatie zou willen hebben over een startpagina script, dan verwijs ik u naar Startpagina website samenstellen info. Dikwijls wordt een dochterpagina rondom een specifiek onderwerp ingericht. De rubrieken op een startpagina kunnen het onderwerp weer verder uitsplitsen.

Het toevoegen van een nieuwsblokje is simpel te doen. U kunt categorieën bovendien voorzien van stukjes informatieve tekst. De widgets maken het mogelijk om snel een nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. U kunt rubrieken tevens voorzien van stukjes informatieve tekst. Wilt u banners aan uw website toevoegen, dan is dat geen probleem.