Maak uw eigen marktplaats

Staat het beginnen van een marktplaats in uw planning? Bovendien indien u geen technische kennis heeft, is dit voor u mogelijk. Met behulp van een advertentie script is het tevens zonder technische kennis te doen. Er komt dan een aanpasbare marktplaats website tot uw beschikking. Een adverteerder kan simpel een nieuwe advertentie aanmaken op uw advertentie website. Het reageren op een advertentie is erg simpel via een reactieformulier te doen. Reageren op een advertentie kan men simpel middels een reactieformulier doen.

Een goed advertentie script is met behulp van het artikel Uw advertentie website eenvoudig starten te vinden. Zo zijn er verschillende opties waar een adverteerder uit kan kiezen bij het plaatsen van een nieuwe advertentie. Met het marktplaats PHP script kunt u betaalde rubrieken aanmaken aan uw advertentie website. Er worden diverse betaalmethoden met het marktplaats PHP script ondersteund. Met behulp van een reactieformulier dat bij iedere advertentie wordt weergegeven, kan de bezoeker een reactie naar de adverteerder sturen.

Verder heeft u de mogelijkheid om banners op uw advertentie website te plaatsen. Met het grootste gemak kunt u een advertentieblok van Google Adsense plaatsen aan uw website. Maar het is verder mogelijk om met iemand een vast bedrag voor een vaste periode af te spreken. Het script is voorzien van een banner rotator.

Het gaat om een zoekmachinevriendelijk marktplaats PHP script. U kunt tijdens de installatie de meta gegevens opgeven. Wilt u deze later veranderen, dan is dat geen enkel probleem. Dat is simpel te doen. Verder kunt u zoekwoorden en een beschrijving voor de diverse categorieën op uw advertentie website invullen. De vier laatst bekeken advertenties zijn in een apart blokje op de website te zien zodat u eventueel gemakkelijk terug kunt navigeren naar een advertentie.