Maak uw eigen advertentie website

Zou u graag uw eigen advertentie website hebben? Dit ligt verder binnen uw mogelijkheden wanneer u geen verstand van de techniek heeft. U kunt met een marktplaats script uw advertentie website gemakkelijk opbouwen. Alle functies die u voor een marktplaats website nodig heeft, komen bij het aanschaffen van een marktplaats PHP script tot uw beschikking. Een adverteerder kan eenvoudig een nieuwe advertentie toevoegen op uw advertentie website. Het versturen van een reactie op een advertentie is heel gemakkelijk en doet men middels een daarvoor bedoeld formulier. Reageren op een advertentie kan men gemakkelijk middels een reactieformulier doen.

Een eigen marktplaats kan een lucratief iets zijn. Het artikel bevat meer informatie over een ondersteunend script waarmee u het opzet. U hoeft niets te weten van de techniek om dit te realiseren. Zelf een script bouwen is niet noodzakelijk indien u een kant en klaar marktplaats CMS aanschaft. Het is niet moeilijk om het beheerpaneel van het script te gebruiken. Uw advertentie website aanpassen met behulp van het beheergedeelte is een fluitje van een cent.

Het toevoegen van banners is tevens een fluitje van een cent. U kunt zichzelf aanmelden bij een PPC netwerk. Maar het is tevens mogelijk om met iemand een al bedrag voor een vaste periode af te spreken. Het is mogelijk om banners af te wisselen door middel van bannerroratie.

Uw advertentie website is met het marktplaats script voor zoekmachines geoptimaliseerd. De relevante gegevens voor de zoekmachines zijn gedurende de installatie in te vullen. Wilt u deze later veranderen, dan is dat geen enkel probleem. Dat is eenvoudig te doen. Per afzonderlijke categorie kunt u ook meta gegevens invullen, die bij de betreffende rubriek aan de zoekmachines worden doorgegeven. Op de website worden de 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, in een apart blokje weergegeven.