Maak professioneel een uitgebreide startpagina site

U kunt een PHP script dat bedoeld is voor het maken van een startpagina website, ook eenvoudig inzetten voor het maken van een affiliate website. U zult een affiliate link op eenzelfde wijze kunnen toevoegen aan uw website als een normale link. Het zelf bouwen van een dergelijk script is niet nodig en dat is een groot voordeel. U kunt daarnaast foto’s plaatsen waarbij het zelfs mogelijk is de afbeelding van een externe URL op te halen.

Het script is op meerdere manieren in te zetten. Als u zo een script direct wilt aanschaffen, dan kan dat via de link op Een eigen portaalsite vormgeven. De aanbieder biedt ondersteuning bij het installeren en het gebruiken van het PHP script. Een online handleiding kunt u op de website van de aanbieder vinden. Het script kan zonder verdere kosten op uw hosting worden geïnstalleerd door de ontwikkelaar. Ook biedt de aanbieder hosting aan, die u samen met het script voordelig kunt aanschaffen.

U kunt per afzonderlijke startpagina de gegevens voor de zoekmachines instellen. Doorgaans zal men een dochterpagina per onderwerp aanmaken op een startpagina website. Zo kunt u links plaatsen die over hetzelfde onderwerp gaan. Gerelateerde links zijn goed voor een goede positie in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

De webhosting voor een startpagina website is ook niet heel duur. U moet qua kosten denken aan enkele tientallen euro’s jaarlijks. Een kans die u niet laat liggen wanneer u zich bedenkt hoeveel u met de startpagina website kunt verdienen. U kunt in eerste instantie affiliate marketing doen met behulp van uw website. En het is mogelijk om links te verkopen. Wilt u dit zelf programmeren? Bij zelf bouwen zult u ook de koppeling met de betaalgateway moeten bouwen. Bij een reeds bestaand script heeft u de functie voor het verkopen van backlinks al erin zitten.