Maak gemakkelijk uw site

Met het CMS programma kunt u producten en diensten met behulp van uw website te koop aanbieden. Het hele proces inclusief de betaling kan online verlopen indien u dat wilt. Digitale producten kunnen na de betaling direct worden gedownload door de klant. Het enige wat u zelf hoeft te doen is de betaalkoppeling instellen. Naar de klant wordt bovendien een e-mail gestuurd met informatie rondom de bestelling. U kunt via het beheeromgeving de statische teksten binnen deze e-mail aanpassen. Deze optie heeft u daarbij bij andere e-mails en teksten op uw site. Voordat u het CMS pakket koopt is er de optie om een demo omgeving te bekijken.

U kunt met behulp van een tool uw zakelijke website samenstellen. Een dergelijke tool wordt tevens wel een CMS pakket genoemd. Een CMS systeem is via de link Wat is een CMS systeem gemakkelijk te bemachtigen. Het systeem kan direct na de koop worden geïnstalleerd.

Wanneer u uw website voor het eerst na het installeren bezoekt, wordt het installatie script gestart. U kunt tijdens het draaien van dit script de belangrijke informatie over uw zakelijke website invoeren. U krijgt ook de mogelijkheid om de inloggegevens voor het beheer te kiezen. U kunt met dit account inloggen op de beheeromgeving en beheerderstaken uitvoeren.

U kunt het CMS systeem zo instellen dat een nieuwe versie automatisch geïnstalleerd wordt. Met behulp van uw license key kan het systeem controleren op een nieuwe versie. Is dat het geval, dan wordt de nieuwe versie zonder dat er een actie van uw kant vereist is, geïnstalleerd. Over updaten hoeft u zich zo zelf niet te bekommeren. De optie om producten en diensten via uw site aan te bieden wordt geboden door hetCMS programma. Klanten kunnen online betalen. Men kan de producten na een succesvolle betaling meteen downloaden. Van de e-mail die de koper ontvangt na het aanschaffen van een product of dienst, verandert u via de beheergedeelte simpel de titel en de tekst.