Maak een nieuwe startpagina website

Zou u graag meer willen weten over het maken van een eigen startpagina site? Dit artikel kan u op weg helpen. Voor een aanzienlijk deel bestaat een dergelijke website uit verwijzingen naar andere websites. Vaak zullen de links op onderwerp zijn ingedeeld. U zult zien dat een dergelijke site uit een aantal dochterpagina’s zal bestaan. Zo zal de dochterpagina vooral links over dat ene onderwerp bevatten.

Het zelf bouwen van een startpaginascript is een mogelijkheid. Hier kan best wat tijd in gaan zitten. Een andere optie is het gebruik maken van een reeds bestaand script voor het maken van een eigen startpagina website. Daarover is op de pagina Ontwikkel een moderne portaalsite meer te lezen. Zelf programmeren is niet meer nodig op het moment dat u een kant en klaar startpaginascript aanschaft. Daarbij is het relevant dat u een domeinnaam met webhosting heeft.

In het geval dat de installatie klaar is, heeft u de beschikking over uw eigen startpagina website. Men kan zich middels uw website als paginabeheerder aanmelden. Het account wat met registratie kan worden aangemaakt, kan men gebruiken om de eigen startpagina’s te beheren. Verder heeft u de optie om de startpagina’s te voorzien van een aantal verschillende widgets. Gedurende de aanmelding van een startpagina is het mogelijk om een subdomein te kiezen voor de nieuwe startpagina. Verder kunnen de belangrijke gegevens voor de zoekmachines zoals Google worden ingevoerd.

Gaat u over tot de aankoop van een kant en klaar startpagina script? Metagegevens kunnen soms tevens per afzonderlijke linkcategorie worden ingevoerd. Houdt u zich met linkbuilding bezig, dan zal het startpagina script zeker nuttig voor u zijn. U heeft de optie om tekst met relevante zoekwoorden te plaatsen bij een categorie. Het is mogelijk om de kosten weer terug te verdienen met behulp van het startpaginascript. Het verkopen van links wordt door het script gefaciliteerd. Banners plaatsen op uw website is verder geen probleem. Banners zijn met behulp van het beheerpaneel gemakkelijk te plaatsen. Het is daarbij een mogelijkheid om diverse banners af te laten wisselen.