Maak een nieuwe portaalsite

Verder krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. De bezoeker zal de inhoud van de correcte startpagina te zien krijgen. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken wanneer u een script aanschaft. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld alvast aan te schaffen. Het systeem installeren is niet moeilijk. Bij de ontwikkeling van het script heeft men daarom een veilig PHP inlogsysteem in elkaar gezet.

Het startpaginascript is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. Moedwillig schade aan het systeem doen wordt zo een stuk lastiger. Voldoende beveiliging is van groot belang voor uw startpagina website. Daarnaast u kunt een eigen startpagina website beginnen. Lees de pagina Startpagina aanmaken door indien u meer wilt weten. De dochterpagina’s die u op een startpagina website zult aantreffen hebben in veel gevallen een eigen onderwerp. Het onderwerp kan weer worden gesplitst met behulp van de categorieën die u op iedere dochterpagina zult aantreffen.

Het plaatsen van een nieuwsblokje is eenvoudig te doen. U kunt categorieën verder voorzien van stukjes informatieve tekst. U voegt makkelijk het laatste nieuws toe aan één of meer van uw startpagina’s, in het geval dat u dat wilt. U kunt rubrieken tevens voorzien van stukjes informatieve tekst. Verder kunt u een weerkaartje op één of meer startpagina’s plaatsen.