Maak een mooie startpagina website

Houdt u zich bezig met hogere posities in Google? Een aantal links vanaf startpagina’s bij aan een vanzelfsprekend linkprofiel. Dikwijls zal ze gratis aan te maken. Op een groot aantal websites is het plaatsen van een dochterpagina gratis. Daarnaast kunt u één of meer eigen startpagina websites beginnen. Uw eigen startpagina website kan dan voor linkbuilding doeleinden worden gebruikt. U kunt zo linkbuilding pakketten aan klanten aanbieden en zo zijdelings wat bijverdienen.

Meer over een startpagina PHP script kunt u lezen op de pagina aanmelden startpagina. Het gaat om een recent ontwikkeld script. De PHP code van veel startpagina scripts werd niet meer bijgewerkt. De behoefte aan een nieuw startpaginascript werd om die reden steeds groter.

U heeft logischerwijs een veilig PHP inlogsysteem op het moment dat u een reeds bestaan PHP script aanschaft. Zo hoeft u niet zelf te stoeien met PHP. Een nieuw script door een developer laten maken, zal een stuk duurder uitvallen voor u. U kunt direct aan de slag met uw website na de installatie. Het toevoegen van backlinks kan direct na de installatie.

Kleuren op uw startpagina website zijn behoorlijk makkelijk aan te passen. Wilt u de kleuren veranderen van een onderdeel op de site, dan kan dat behoorlijk makkelijk. Optioneel kunt u gebruikersregistratie op uw website toestaan. Dit is allemaal aan te passen in het beheerpaneel. Er wordt een account voor het beheer gecreëerd tijdens de installeren. U hoeft zelf niets over PHP of HTML te weten.