Maak een lijst van je favoriete websites

Links naar uw website kunnen gemakkelijk worden geplaatst op startpagina’s. Uw positie in Google kan met behulp van backlinks worden verbeterd. Op het internet zult u een aantal websites vinden waarmee u zelf een eigen startpagina in elkaar kunt zitten. Een startpagina site kunt u met een script ook zelf in elkaar zetten.

Ook kunt u bijvoorbeeld een weerkaart of een blok met het laatste nieuws plaatsen op uw startpagina. Wilt u informatie over het zelf opzetten van een startpagina site met behulp van een script, neem dan de pagina Houd je bookmarks online eenvoudig bij door. U kunt met het script gemakkelijk geld verdienen met de verkoop van links.

Er wordt tijdens het installeren een homepage geïnstalleerd waarop u content kunt plaatsen. Het script biedt naast de mogelijkheid om links te plaatsen tevens de mogelijkheid om widgets aan een startpagina toe te voegen. U kunt in een widget bijvoorbeeld een weerkaart tonen. Beheerders hebben de volledige controle over de uitstraling van elke dochterpagina.

Het script kunt u eenvoudig installeren op een webhosting pakket. PHP wordt breed ondersteund. Wilt u extra functionaliteit aan het script toevoegen? Dat kan eenvoudig via de scripttaal PHP.