Je moderne startpagina website bouwen

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. U kunt middels een startpagina script een dergelijke website bouwen. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld reeds aan te schaffen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Startpagina’s zijn dan verder uitstekend inzetbaar voor linkbuilding. De mogelijkheid om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. U kunt in het artikel Startpagina script meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het aanmaken van een database. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen via het registratieformulier aan te vragen. Men mag bij het toevoegen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Via het beheeromgeving past men een dochterpagina enorm simpel aan. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Daar zijn diverse opties voor. Zo kunt u backlinks met behulp van uw startpagina website verkopen. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Een andere optie is het toevoegen van banners. U kunt ook affiliate banners aanmaken of een Google Adsense blokje.