Je favoriete websites op een rij

Het juiste script kan u helpen bij het in elkaar zetten van een eigen startpagina website. Verder in dit artikel is een link te vinden naar een pagina waarop meer informatie over deze tool staat. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Een eigen startpagina kan worden aangemeld met behulp van het aanmeldformulier op uw website. Dit account kan worden gebruikt voor het beheren van een eigen startpagina.

Stelt u graag een link directory samen met behulp van een PHP script? Het doorlezen van nederlandse startpagina is dan een uitstekend idee. De website van de aanbieder van een dergelijk script, staat ook in dat artikel vermeld. Het script is direct aan te schaffen op de website van de aanbieder.

Ze kunnen rubrieken plaatsen waarbinnen zij de links naar hun favoriete sites kunnen aanmaken. De dochterpagina’s kunt u naar eigen inzicht wijzigen. Er zijn verder inkomsten te genereren met uw eigen website. U kunt de bestanden van het script makkelijk kopiëren naar uw webhosting omgeving. Heeft u de files overgezet, dan kunt u het installatieprogramma starten. De gegevens die nodig zijn voor het correct functioneren van de website, kunnen tijdens de installatie ingevoerd worden. Er kan een titel worden ingevuld die past bij de website. Verder kunt u de gegevens voor de zoekmachines eenvoudig invoeren gedurende de installatie.

Het verkopen van backlinks is heel eenvoudig te doen met uw eigen website. Er kan makkelijk een koppeling met diverse betaalsystemen gelegd worden met behulp van het PHP script. Na betaling zal een aangemelde link direct geplaatst worden op uw eigen startpagina website. Voor een link op een gewone dochterpagina kan een ander bedrag gerekend worden dan een link op de homepage.