Je favoriete sites online beheren

Het juiste script kan u helpen bij het in elkaar zetten van een eigen startpagina website. Verder in dit artikel is een link te vinden naar een pagina waarop meer informatie over deze tool staat. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Er kan een registratieformulier op uw website worden gebruikt voor het aanmelden van een eigen startpagina. Dit account kan worden gebruikt voor het beheren van een eigen startpagina.

Heeft u behoefte aan meer informatie over het script waarmee een eigen startpagina website in elkaar te zetten is? Op nederlandse startpagina vindt u voldoende informatie over het PHP script. Er is daar ook een link te vinden naar de site van de ontwikkelaar van deze krachtige tool. Daar kunt u direct deze tool aanschaffen. U vindt op die site ook instructies voor de installatie en het gebruik van de software. Ook kunt u support krijgen voor bij het gebruiken van dit PHP script. Beheerders kunnen hun eigen startpagina volledig aanpassen.

De links kunnen eenvoudig op een pagina geplaatst worden. Een beheerder kan zijn eigen dochterpagina volledig inrichten naar zijn eigen smaak. Verder kunt u er leuk inkomsten mee genereren. U kunt de bestanden van het script makkelijk kopiëren naar uw webhosting omgeving. Verder kan een installatieprogramma worden gebruikt voor het configureren van de tool. In dat proces kunt u de globale gegevens voor de website invoeren. Er kan een titel worden ingevuld die past bij de website. Verder kunt u de gegevens voor de zoekmachines eenvoudig invoeren gedurende de installatie.

De website biedt de mogelijkheid om makkelijk links te verkopen. Er kan makkelijk een koppeling met diverse betaalsystemen gelegd worden met behulp van het PHP script. Een aangemelde link wordt meteen geplaatst na de betaling. Voor een link op de homepagina kunt u een ander bedrag rekenen dan een link op een gewone pagina.