Je eigen portaalsite ontwikkelen

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze wijze gemakkelijk opvragen. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker krijgt zo de juiste dochterpagina te zien. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een dergelijk script is voor amper geld vast aan te schaffen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Men heeft het inlogsysteem verder zo veilig mogelijk gemaakt.

Het script zorgt ervoor dat het beheer uiterst simpel is. U dient het startpaginascript te installeren op uw webhosting pakket. De PHP code van het startpaginascript wordt bij een bezoek aan de site uitgevoerd. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. De bezoeker zal de inhoud van de juiste dochterpagina zien. Een eigen startpagina website bouwen is niet zo lastig. Wanneer u meer informatie zou willen hebben over een startpagina script, dan verwijs ik u naar Portaalsite maken info. De startpagina website heeft diverse dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. Het onderwerp kan weer worden gesplitst met behulp van de rubrieken die u op iedere dochterpagina zult aantreffen.

De widgets maken het mogelijk om snel een weerkaartje of nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. En het is mogelijk om informatieve teksten te plaatsen. Op het moment dat u dat wilt dan kunt u eenvoudig een blokje met het meest recente nieuws plaatsen op een startpagina. Het aanmaken van informatieve stukken tekst op uw dochterpagina’s is een andere optie van het startpagina script. Verder is een weerkaartje makkelijk toe te voegen.