Je eigen marktplaats starten

Bent u van plan om een advertentie website te starten? Als u geen verstand van de techniek heeft, dan is het toch nog mogelijk een eigen advertentie te beginnen. U kunt met een marktplaats script uw advertentie website simpel opbouwen. Alle functies die u voor een marktplaats website nodig heeft, komen bij het aanschaffen van een marktplaats PHP script tot uw beschikking. Het toevoegen van advertenties wordt voor adverteerders makkelijk op het moment dat u een advertentie script gebruikt. Het reageren op een advertentie is behoorlijk simpel via een reactieformulier te doen. Bij een advertentie wordt steeds een formulier weergegeven waarmee de bezoeker op een advertentie kan reageren.

Een eigen marktplaats kan op diverse manieren voor inkomsten zorgen. Meer over een script waarmee u het opzet is te vinden via Start uw eigen advertentie website. Ook hoeft u niets over de techniek te weten. Koopt u een kant en klaar script, dan hoeft u niets meer zelf te programmeren. Een eenvoudig te gebruiken beheergedeelte is onderdeel van het script. U kunt middels het beheergedeelte gemakkelijk veranderingen aan uw advertentie website doorvoeren.

Het toevoegen van banners is tevens een fluitje van een cent. Verder kan een pay per click netwerk worden gebruikt. Een alternatief is het toevoegen van affiliate banners aan uw advertentie website. Het script is voorzien van een banner rotator.

Bij de ontwikkeling van het marktplaats script is daarbij rekening met zoekmachines gehouden. Gedurende de installatie kunt u de meta keywords en de meta description invullen. Deze zijn later middels de beheerpaneel makkelijk te wijzigen, wanneer de behoefte daarvoor ontstaat. Per afzonderlijke rubriek kunt u verder meta gegevens invullen, die bij de betreffende rubriek aan de zoekmachines worden doorgegeven. De 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, zijn in een “Laatst bekeken” blokje te zien.