Je eigen marktplaats maken

Een eigen marktplaats is met de juiste software gemakkelijk te realiseren. We staan stil bij de opties die u heeft. Het is gemakkelijk te realiseren met een advertentie script. Met behulp van uw beheerdersaccount kunt u op het beheergedeelte inloggen. Er kan bovendien voor verschillende extra mogelijkheden gekozen worden. Voor bijvoorbeeld het vermelden van een website bij een advertentie stelt u eenvoudig de prijs in.

Middels het artikel marktplaats CMS is er meer over een advertentie script te lezen. Het script bevat mechanismen om spam te blokkeren. Tevens categorieën waarvoor de adverteer moet betalen, zullen een deel van de spammers tegenhouden. Spammers zullen zelden bereid zijn om te betalen voor de plaatsing van een advertentie.

Tevens webhosting en uw eigen domein zijn noodzakelijkheden voor een eigen marktplaats. Het is belangrijk dat u webhosting kiest met de optie tot het toevoegen van een database. Men zal foto's bij de advertenties willen plaatsen, dus genoeg schijfruimte is bovendien iets wat belangrijk is. Het marktplaats CMS maakt elk element van uw website gemakkelijk aan te passen. De tool is door de ontwikkelaars zo gemaakt dat verder mensen zonder technische kennis ermee kunnen werken. In de online handleiding vindt u de stappen die nodig zijn voor het installeren. De ontwikkelaar van het PHP script kan u helpen bij de installatie.

Via een aanmeldformulier is het voor bezoekers eenvoudig om zich aan te melden. Na de registratie kan men met een eigen account een nieuwe advertentie plaatsen. De adverteerder kan bovendien wat plaatjes aan een advertentie toevoegen. Men selecteert gemakkelijk de gewenste rubriek. Er zijn verder aanvullende mogelijkheden aan te bieden. Er is zo bijvoorbeeld een prijs voor een websitevermelding in te stellen.