Je eigen marktplaats beginnen

Met een advertentie website kunt u eenvoudig aan de zogeheten topadvertentie verdienen. De opties kunt u in de regel zelf instellen. Een script waarbij dit goed kan, kunt u via Begin uw eigen marktplaats vinden. Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Heeft u beheerrechten dan kunt u daarmee ook op dezelfde omgeving inloggen. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. U kunt zo kiezen voor de payment gateway die uw voorkeur geniet. En instructies voor de globale kleuren van uw website en de prijzen van het toevoegen van advertenties op uw website.

Er moet wel een database op uw webhosting aangemaakt kunnen worden. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. Omdat u beheerrechten heeft, kunt u alles rondom uw website aanpassen via het beheerpaneel. De betaalproviders DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. U kunt zo kiezen voor de payment gateway die uw voorkeur geniet. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.

Op de pagina waarop een advertentie wordt weergegeven, is ook een reactieformulier zichtbaar. U haalt het formulier tevoorschijn door op de knop “Reageren” te drukken. Het script controleert of het bericht spam inhoud bevat. Daarnaast kunnen bezoekers melding van verdachte advertenties doen. De adverteerder kan bieden inschakelen. De topadvertentie biedt mogelijkheden om met een eigen advertentie website geld te verdienen. Uit welke opties men kan kiezen, dat kunt u eenvoudig instellen in de beheeromgeving. Er zijn een paar plekken op uw website waarvoor u eenvoudig banners kunt instellen. U kunt bijvoorbeeld AdSense plaatsen op affiliate banners.