Houd uw bookmarks online eenvoudig bij

Het juiste script kan u helpen bij het in elkaar zetten van een eigen startpagina website. Verder in dit artikel is een link te vinden naar een pagina waarop meer informatie over deze tool staat. U krijgt met de software de beschikking over een beheerpaneel, waarmee u zelf de website volledig kunt aanpassen. Een eigen startpagina kan worden aangemeld met behulp van het aanmeldformulier op uw website. Een eigen startpagina kan worden samengesteld met behulp van een eigen account.

Heeft u behoefte aan meer informatie over het script waarmee een eigen startpagina website in elkaar te zetten is? U kunt meer over de voordelen van dit script vinden via nederlandse startpagina. U treft daar ook een link aan naar de aanbieder van dit zeer eenvoudig te gebruiken script. Het script is heel eenvoudig aan te schaffen. U vindt op die site ook instructies voor de installatie en het gebruik van de software. Er is tevens eenvoudig ondersteuning bij het gebruik van dit script te krijgen. Een beheerder kan de eigen startpagina helemaal naar smaak wijzigen.

Binnen de startpagina kunnen bookmarks worden toegevoegd. Iedere dochterpagina kan volledig naar inzicht worden gewijzigd. Er zijn verder inkomsten te genereren met uw eigen website. De bestanden zijn eenvoudig naar het hosting pakket over te zetten. Het installatieproces kan direct na het overzetten van de files geactiveerd worden. In dat proces kunt u de globale gegevens voor de website invoeren. U kunt een passende titel bedenken voor uw website, die u tijdens het installeren kunt invullen. U kunt gedurende de installatie tevens de voor de zoekmachine benodigde gegevens invullen.

Het is mogelijk om heel gemakkelijk linkjes via uw website te verkopen. Iemand die een link aanmeldt, kan online voor de link betalen. Na betaling zal een aangemelde link direct geplaatst worden op uw eigen startpagina website. Er kunnen verschillende tarieven gehanteerd worden voor een link op de voorpagina en een link op een reguliere dochterpagina.