Houd je bookmarks online simpel bij

Het juiste script kan u helpen bij het in elkaar zetten van een eigen startpagina website. Meer over deze handige tool is te vinden via de link verderop op deze pagina. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Er kan een registratieformulier op uw website worden gebruikt voor het aanmelden van een eigen startpagina. Een eigen startpagina kan worden samengesteld met behulp van een eigen account.

Zou u graag een PHP script gebruiken waarmee een startpagina website samengesteld kan worden? Het doorlezen van Beheer een verzameling van je favoriete sites is dan een uitstekend idee. Daarbinnen vindt u ook een link naar de pagina van de aanbieder van het betreffende script. Het PHP script is ogenblikkelijk op die website te kopen.

Naast bookmarks zijn er ook informatieve teksten en diverse speciale rubrieken aan te maken. Het meest recente nieuws kan bijvoorbeeld in een rubriek weergegeven worden. Met een RSS feed wordt het meest recente nieuws weergegeven. Er zit geen limiet op het aantal pagina’s dat op uw website kan worden aangemaakt.

De website biedt de mogelijkheid om makkelijk links te verkopen. Met uw website haalt u technieken in huis om heel eenvoudig te koppelen met diverse betaalsystemen. Een aangemelde link wordt meteen geplaatst na de betaling. U kunt een ander tarief rekenen voor een link op de voorpagina dan een link op een gewone startpagina.