Hoe maak je een startpagina

Startpagina websites kunnen u een handje helpen bij het hoger in Google komen. U kunt op een startpagina een aantal linkjes plaatsen. De website waar u naartoe linkt stijgen zo enigszins in Google. Op deze wijze kunt u klanten vooruit helpen. Bovendien kunt u vanzelfsprekend uw eigen sites laten stijgen in Google.

De pagina Aanmelden startpagina bevat meer informatie over een veilig PHP script voor startpagina beheer. Het gaat om een recent ontwikkeld script. Veel aanbieders werkten hun startpagina script niet meer bij. Startpagina website eigenaren wilden een modern startpaginascript.

Vindt u het gecompliceerd zelf iets te maken in PHP, dan kunt u dus een startpagina script aanschaffen. U hoeft zelf niet meer te programmeren, op het moment dat u een bestaand startpaginascript koopt. Een nieuw script door een webontwikkelaar laten maken, zal een stuk duurder uitvallen voor u. U kunt direct aan de slag met uw website na de installatie. U loopt zo geen vertraging bij uw linkbuilding op.

Een wijziging doorvoeren is zo gepiept middels het beheeromgeving van het startpaginascript. Per dochterpagina kunt u andere kleuren instellen. Wilt u een aanmeldformulier tonen waarmee bezoekers zich kunnen registeren in het geval dat beheerder van hun eigen startpagina? Dit is allemaal aan te passen in het beheerpaneel. Het installatiescript maakt voor u een beheeraccount aan waarvan u de inloggegevens zelf mag kiezen. U hoeft zelf niets over PHP of HTML te weten.