Hoe een startpagina maken

Startpagina links kunnen helpen om een betere positie in de zoekmachines te krijgen met uw website. U kunt er toch weer een aantal links mee bouwen. Een eigen startpagina website beginnen is daarnaast nog een interessante mogelijkheid. Niet alleen kunt u er uw links op kwijt. Tevens kunt u met uw eigen startpagina website extra inkomsten genereren. De kosten kunt u er op deze wijze weer uithalen. Op een eenvoudige manier voegt u een widget toe aan uw startpagina. Een buienradar blokje is binnen no time geplaatst. Startpagina’s dragen bij aan de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Misschien kunt u daarbij zonder problemen werken met een dergelijk script. U kunt via startpaginascript alle benodigde dingen vinden. De installatie bestaat uit een aantal eenvoudige stappen. Het script is zo in elkaar gezet dat u niet veel van de achterliggende techniek hoeft te weten. Juist voor mensen die niet weten hoe websites bouwen werkt, is dit een ideaal script. Meestal biedt uw webhosting pakket standaard vast ondersteuning voor het gebruik van PHP scripts. Met behulp van een aanmeldformulier kan een bezoeker zeer simpel een eigen account aanmaken. Daarmee krijgen bezoekers de mogelijkheid om zelf een nieuwe startpagina samen te stellen. De bezoeker krijgt de mogelijkheid zelf een subdomein te kiezen. Het is per individuele startpagina ook mogelijk om de titel en de beschrijving in te stellen.

U kunt verschillende widgets plaatsen op uw dochterpagina’s. Zo kunt u het laatste nieuws tonen. Van iedere website waarvan u een feed kent kunt u de feed tonen.