Hoe bouw ik een startpagina

Startpagina links kunnen helpen om een betere positie in de zoekmachines te krijgen met uw website. Op veel sites kunt u gratis al dergelijke links toevoegen. U kunt tevens een eigen startpagina website beginnen. Dit zal zeker bijdragen aan een betere positionering in Google. Geld verdienen met uw eigen startpagina website is tevens mogelijk. De kosten kunt u er op deze wijze weer uithalen. Het toevoegen van een nieuwsfeed op 1 van uw dochterpagina’s is kinderlijk eenvoudig. Zo kunt u het laatste nieuws tonen aan uw bezoekers. Over verschillende onderwerpen zijn er RSS feeds te vinden. U kunt zo nieuws zoeken die bij uw dochterpagina past.

Zou u een dergelijk script eens willen bekijken, bezoek dan eens de website Eigen startpagina. De aanschafkosten van een startpaginascript verdient u terug met de verkoop van links. Per link categorie kunt u afzonderlijk de kleuren instellen. Het toevoegen van een nieuwe rubriek is kinderspel. Met behulp van een aanmeldformulier kan een bezoeker enorm gemakkelijk een eigen account aanmaken. Nadat er een account is aangemaakt, kan men middels de beheeromgeving een nieuwe startpagina aanmaken. Bovendien kan de bezoeker een subdomein invoeren, waarop de startpagina te bezoeken zal zijn. De bezoeker kan bovendien een titel en een omschrijving opgeven.

Per afzonderlijke dochterpagina zijn verder de metagegevens voor de zoekmachines in te stellen. Dit zorgt ervoor dat uw startpagina dochters aan de juiste zoekwoorden worden gekoppeld. Elke dochterpagina is op een andere manier samen te stellen. U kunt probleemloos banners aan uw website toevoegen. De mogelijkheid om bannerruimte te verhuren ontstaat dan. Een andere optie is het plaatsen van een Google Adsense banner. Alvast met al kunt u er alle kanten mee op.