Het samenstellen van je moderne portaalsite

Aan de hand van de tips in dit artikel is het gemakkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. Een startpagina website bouwen is simpel middels een daarvoor bedoeld script bedoeld. Voor niet veel geld kunt u al een startpagina script in uw bezit hebben. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Dit maakt startpagina’s erg interessant voor off-page SEO. Er zijn diverse dochterpagina’s die vaak een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. Via het artikel Startpagina aanmaken kunt u informatie vinden over een startpagina script dat gemakkelijk is in het gebruik. Het zal niet ingewikkeld zijn om het startpaginascript te installeren.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het aanmaken van een database bestaan. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen met behulp van het registratieformulier aan te vragen. Hierbij mag men verder een subdomein kiezen. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Een dochterpagina up-to-date maken kan heel simpel met behulp van het beheerpaneel. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Daar zijn diverse mogelijkheden voor. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op verschillende manieren betalen. Tevens zijn banners op een gemakkelijke wijze te plaatsen op uw website. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is heel eenvoudig.