Het realiseren van een eigen startpagina website

Bovendien krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. Zo zal de browser de correcte startpagina tonen aan de bezoeker. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken wanneer u een script aanschaft. Voor niet veel geld kunt u alvast een startpagina script in uw bezit hebben. Het startpaginascript is gemakkelijk op uw webhosting pakket te installeren. Het PHP inlogsysteem van de beheeromgeving is tevens veilig in elkaar gezet.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpagina script worden opgemerkt. U kunt het zien als een stukje extra beveiliging. Omdat men simpel een account kan registreren, is genoeg beveiliging belangrijk voor uw startpagina website. Zou u zo een webapplicatie wel willen kopen, dan wijs ik u graag op Portaalsite bouwen info. In het geval dat u het script aanschaft, hoeft u niet zelf meer te programmeren in PHP. Het PHP script maakt het u gemakkelijk om een eigen startpagina website samen te stellen. Er zit geen beperking op het aantal startpagina’s dat u met het script kunt toevoegen op uw site. Op de website van de developer vindt u een handleiding.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpaginascript. U kunt het beschouwen als een stukje extra beveiliging. Dit is wel vereist aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden.