Het opzetten van uw nieuwe startpagina website

Zoals u vermoedelijk weet, bestaat een startpagina website hoofdzakelijk uit startpagina dochters. Een bezoeker kan middels het eigen subdomein van een startpagina eenvoudig naar de betreffende startpagina navigeren. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo zal de browser de juiste startpagina tonen aan de bezoeker. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een startpagina script is niet duur. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Het startpaginascript is tevens van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpagina script. Dit is belangrijk om uw startpagina website tegen slechte intenties te beschermen. Omdat men gemakkelijk een gebruiker kan creëren, is voldoende beveiliging van cruciaal belang voor uw startpagina website. Er zijn genoeg scripts te aan te schaffen waardoor u niet meer zelf PHP code hoeft te schrijven. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar de pagina Een eigen startpagina website maken. Zo een script bevat de functionaliteiten die cruciaal zijn voor een eigen startpagina website. U hoeft niet te wachten tot een developer klaar is met het werk.

Het beheer wordt door het startpagina script eenvoudig gemaakt. Het idee is dat u het startpagina script plaatst op uw webruimte. De PHP code van het startpaginascript wordt bij elk bezoek aan de site uitgevoerd. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker.