Het opzetten van je moderne startpagina website

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Een bezoeker kan met behulp van het eigen subdomein van een startpagina simpel naar de betreffende startpagina navigeren. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. De bezoeker krijgt zo de correcte dochterpagina te zien. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Voor niet veel geld kunt u alvast een startpagina script in uw bezit hebben. Het systeem installeren is niet moeilijk. Bij de ontwikkeling van het script heeft men daarom een veilig PHP inlogsysteem gemaakt.

Een startpagina script kunt u zien als een beheersysteem voor uw startpagina website. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. Van een bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangeroepen. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. Zo zal de browser de juiste dochterpagina tonen aan de bezoeker. Op de pagina Startpagina website maken tips wordt een prima startpagina script genoemd. Direct na het aanschaffen kunt u het startpagina script downloaden. Het samenstellen van uw eigen startpagina website is met behulp van het script in een zucht en een scheet gedaan. Er zit geen beperking op het aantal startpagina’s dat u met het script kunt toevoegen op uw site. Van de verschillende mogelijkheden staat op de website van de aanbieder uitgelegd hoe u ze kunt gebruiken.

Het script zorgt ervoor dat het beheer uiterst gemakkelijk is. De bedoeling is dat u het startpagina script installeert op uw webhostingpakket. De broncode van het script controleert bij elk websitebezoek welk subdomein wordt aangeroepen. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd.