Het opzetten van je moderne portaalsite

Een eigen startpagina website beginnen kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Een startpagina website bouwen is simpel via een daarvoor bedoeld script bedoeld. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. Waar het bij een startpagina hoofdzakelijk om gaat, zijn de links naar andere websites.

Startpagina’s zijn dan tevens goed inzetbaar voor linkbuilding. De links worden doorgaans geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt in het artikel Goede startpagina meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. Het zal niet ingewikkeld zijn om het startpaginascript te installeren.

Het overzetten van de bestanden en een database plaatsen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door een afzonderlijk installatie script. Het beheer van uw website kunt u na de installatie simpel doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Men mag bij het plaatsen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Daarnaast is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Een dochterpagina up-to-date maken kan uiterst eenvoudig met behulp van het beheerpaneel. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op verschillende manieren betalen. Een andere optie is het toevoegen van banners. Het is enorm simpel om een affiliate banner te plaatsen.