Het ontwikkelen van je moderne startpagina website

U kunt startpagina’s nog altijd prima voor linkbuilding inzetten. In Nederland zijn startpagina’s razend populair. Zelf een startpagina website is dan bovendien mogelijk. Daarvoor bestaan Nederlandstalige startpagina scripts. U kunt meer lezen op Startpagina aanmaken op het moment dat u wel benieuwd bent naar zulke startpagina scripts. Hoe u een dergelijk script in uw bezit kunt krijgen, leest u op die pagina.

Online inkomen genereren is met het script heel goed te doen. U kunt het startpagina script inzetten voor de verkoop van backlinks. Indien u de bedragen in het beheergedeelte heeft ingevuld, zorgt het script ervoor dat de bezoeker online kan betalen. Dit en meer is middels het beheerpaneel te regelen.

Binnen een mum van tijd heeft u 1 of meer banners toegevoegd. U kunt bannerruimte verhuren, maar ook een Adsense blok is snel toegevoegd. Het zal u verbazen hoe simpel u dat regelt.

Verricht u linkbuilding werkzaamheden, dan zijn startpagina’s zeer handig. U kunt de startpagina dochters per onderwerp inrichten. U kunt per afzonderlijke startpagina een subdomein instellen. Men kan opgeven welke subdomein men graag gekoppeld heeft aan zijn startpagina. Op deze slimme zijn de startpagina’s rondom een bepaalde zoekterm te bouwen. Er kan tevens nog een aparte tekst worden aangemaakt binnen iedere categorie op een dochterpagina.

Eerder las u het reeds in dit artikel. Naast links kunt u verder allerlei andere componenten plaatsen. Er is bijvoorbeeld een widget waarmee het laatste nieuws op een dochterpagina te zien is. Wilt u een poll plaatsen? Met behulp van het script is zoiets snel toe te voegen. Programmeerkennis is niet nodig. Het is enorm eenvoudig om het kleurschema naar uw eigen smaak aan te passen.