Het maken van uw eigen startpagina website

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken op het moment dat u een script aanschaft. Een startpagina script is niet duur. Het startpaginascript is simpel op uw webhosting pakket te installeren. Bij de ontwikkeling van het script heeft men om deze reden een veilig PHP inlogsysteem in elkaar gezet.

In feite is een startpagina script een tool waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. De bedoeling is dat u het startpagina script plaatst op uw webhosting pakket. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de juiste dochterpagina te zien krijgt. Met een al bestaand script hoeft u niet meer zelf een script te bouwen. Met behulp van Eigen startpagina kunt u lezen over een kant en klaar startpagina script. In het geval dat u een reeds bestaand script script aanschaft, bent u direct in het bezit van de nodige functies. Met een kant en klaar startpagina script kunt u direct werken aan de inhoud van uw website.

In feite is een startpagina script een programma waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het idee is dat u het startpagina script installeert op uw webhostingpakket. Van ieder bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangesproken. De PHP code zorgt ervoor dat de correcte content naar de browser van de bezoeker wordt teruggestuurd.