Het maken van een eigen startpagina website

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld vast aan te schaffen. Waar het bij een startpagina vooral om gaat, zijn de links naar andere websites.

Een startpagina website is uiterst interessant voor linkbuilding. Er zijn diverse dochterpagina’s die dikwijls een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Portaalsite ontwikkelen tips. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het plaatsen van de database. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Na de installatie is er een beheerdersaccount gecreëerd waarmee u de website kunt beheren.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen met behulp van het registratieformulier aan te vragen. Men mag bij het aanmaken van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. Op de server hoeven geen mappen te worden toegevoegd voor subdomeinen. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Het script maakt het heel simpel om een dochterpagina aan te passen. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

Inkomsten genereren is met het startpagina script goed te doen. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Het verkopen van links is met het script gemakkelijk te doen. Voor een link kan op verschillende wijzen worden betaald. Het plaatsen van banners is een andere optie. Een nieuwe banner aanmaken is zeer eenvoudig te doen.