Het bouwen van uw eigen startpagina website

Een eigen startpagina website starten kan aan de hand van de informatie op deze pagina. U kunt middels een startpagina script een dergelijke website bouwen. Een startpagina script is niet duur. Waar het bij een startpagina hoofdzakelijk om gaat, zijn de links naar andere websites.

Dit maakt startpagina’s heel interessant voor off-page SEO. Er zijn verschillende dochterpagina’s die dikwijls een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. Middels het artikel Eigen startpagina kunt u informatie vinden over een startpagina script dat gemakkelijk is in het gebruik. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

Het overzetten van de bestanden en een database plaatsen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Een dochterpagina up-to-date maken kan uiterst makkelijk middels het beheerpaneel. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt met het startpaginascript eenvoudig extra inkomen genereren. Daar zijn diverse opties voor. Het verkopen van backlinks via uw website is een mogelijkheid. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Tevens plaatst u uiterst makkelijk banners op uw site. Het plaatsen van een nieuwe banner is behoorlijk simpel.