Het bouwen van een nieuwe portaalsite

Is een eigen startpagina website iets wat u graag wilt hebben? Dit artikel kan u op weg helpen. Een startpagina website is een website die vooral bestaat uit backlinks naar andere sites. Er zal in veel gevallen sprake zijn van een indeling op thema. Doorgaans is een dochterpagina rond een bepaald thema ingericht. Men zal dan verder met name links over een overeenkomstig onderwerp op een afzonderlijke startpagina plaatsen.

Zonder aarzelen is het mogelijk om zelf een script hiervoor in elkaar te zetten. Echter kan dit best lang duren. U kunt dan daarnaast gebruik maken van een kant en klaar script voor het bouwen van uw startpagina website. Meer informatie daarover kunt u vinden op de pagina Bouw je eigen portaalsite. Zelf programmeren is niet meer nodig in het geval dat u een kant en klaar startpaginascript aanschaft. Tevens is het belangrijk dat u een domeinnaam met webhosting heeft.

Na het voltooien van het meegeleverde installatie script, kunt u de startpagina website meteen gebruiken. Aanmelding als paginabeheerder is mogelijk op uw eigen startpagina website. Men kan de eigen startpagina’s met een eigen account als paginabeheerder om de zoveel tijd bijwerken. Widgets plaatsen op de dochterpagina’s is zeer simpel gedaan. Men mag zelf een subdomein kiezen bij het aanmaken van een nieuwe dochterpagina. Verder kunnen de relevante gegevens voor de zoekmachines zoals Google worden ingevoerd.

Besluit u om een startpaginascript aan te schaffen? Doorgaans kunt u ook per link rubriek de relevante gegevens voor de zoekmachines opgeven. Voor iedereen die iets doet met zoekmachine optimalisatie, is een startpagina script uiterst interessant. U kunt per linkcategorie een beschrijvende tekst aanmaken die uw linkbuilding werkzaamheden nog effectiever maakt. Het is heel eenvoudig om de kosten van het script weer terug te verdienen. Het script biedt faciliteiten om dat enorm gemakkelijk te kunnen doen. Banners toevoegen op uw website is verder geen probleem. Het startpagina script heeft functionaliteit waardoor u dat erg simpel kunt doen. Banner rotatie is daarnaast mogelijk.