Het bouwen van een moderne startpagina website

Zou u graag meer willen weten over het maken van een eigen startpagina site? Op deze pagina vindt u informatie die u op weg helpt. Voor een aanzienlijk deel bestaat een dergelijke website uit verwijzingen naar andere websites. Er zal in veel gevallen sprake zijn van een indeling op thema. U zult diverse dochterpagina’s op een dergelijke website aantreffen. Men plaatst dan verder hoofdzakelijk links over dat specifieke onderwerp op een dochterpagina.

Zonder aarzelen kunt u in PHP zelf een startpagina script ontwikkelen. Echter kan dit best lang duren. U kunt dan ook gebruik maken van een kant en klaar script voor het bouwen van uw startpagina website. Daarover is op de pagina Portaalsite maken info meer te lezen. Een kant en klaar startpaginascript zorgt ervoor dat u zelf geen PHP script meer hoeft te ontwikkelen. Wat u naast het script nodig hebt, is hosting en een eigen domein.

Na het voltooien van het meegeleverde installatie script, kunt u de startpagina website meteen gebruiken. Men kan zich via uw website als paginabeheerder aanmelden. Men kan de eigen startpagina’s met een eigen account als paginabeheerder om de zoveel tijd bijwerken. Widgets aanmaken op de dochterpagina’s is behoorlijk eenvoudig gedaan. Tijdens de aanmelding van een startpagina is het mogelijk om een subdomein te kiezen voor de nieuwe startpagina. Het is tevens mogelijk om de meta keywords en meta description per startpagina in te vullen.

Gaat u het script aanschaffen waarover wordt gesproken in het artikel waar we naartoe verwijzen? Het is meestal mogelijk om per afzonderlijke rubriek op een startpagina de zoekwoorden en de beschrijving voor zoekmachines in te voeren. Het script kan behoorlijk handig zijn op het moment dat u iets doet met linkbuilding. Per rubriek is bovendien een stuk tekst toe te voegen op de diverse dochterpagina’s. Met behulp van het script kunt u daarbij de kosten vrij makkelijk terugverdienen. Het startpaginascript bevat functionaliteiten om dat verkopen van links simpel te doen. Wilt u banners aanmaken op uw startpagina website? Het startpagina script heeft functionaliteit waardoor u dat behoorlijk eenvoudig kunt doen. Banner rotatie is verder mogelijk.