Gemakkelijk uw favoriete sites op een rij

Een link category is heel eenvoudig samen te stellen online. U kunt zelfs een link directory samenstellen dat per onderwerp is ingericht. Favoriete bookmarks zijn toe te voegen in de categorieën die per dochterpagina toegevoegd kunnen worden. Elke categorie kunt u rondom een deelonderwerp aanmaken.

Mogelijk wilt u nu wel meer over dit PHP script weten. U kunt meer over de voordelen van dit script vinden via Simpel uw bookmarks online op een rijtje. Daarin vindt u een verwijzing naar de pagina van de ontwikkelaar van dit script. Het script is heel eenvoudig aan te schaffen. De website van de ontwikkelaar bevat ook een deel waarbinnen u instructies voor het gebruik van het script kunt vinden. Verder is ondersteuning voor het gebruik van dit PHP script heel makkelijk aan te vragen. Paginabeheerders kunnen hun eigen startpagina volledig naar wens aanpassen.

Diverse rubrieken kunnen er aan elke dochterpagina toegevoegd worden waarbij er ook tekst in een rubriek kan worden opgenomen. Het meest recente nieuws kan bijvoorbeeld in een rubriek weergegeven worden. Het laatste nieuws kunt u bijvoorbeeld met behulp van een RSS feed weergeven. Er zit geen limiet op het aantal pagina’s dat op uw website kan worden aangemaakt.

Nadat u online heeft betaald voor het script, kan het direct gedownload worden. U kopieert de bestanden heel makkelijk naar uw webhosting pakket. U kunt de installatie meteen beginnen wanneer de bestanden op de server zijn geplaatst. Voor de website relevante informatie kan tijdens de installatie opgegeven worden. Dat zijn de gegevens voor de zoekmachines en de gegevens voor de database connectie. Ook stelt u via de installatie uw beheerdersaccount samen. Op ieder ogenblik kunt u van dit administrator account gebruiken om aanpassingen te doen, waarmee u de website naar uw eigen smaak inricht.