Gemakkelijk een eigen startpagina website bouwen

Het maken van een startpagina website is relatief eenvoudig als u van een daarvoor bedoeld PHP script gebruik maakt. Het is niet nodig om folders te creëren voor de afzonderlijke startpagina’s waaruit uw website bestaat. Er zal een database gebruikt worden om de website inhoud en dus ook de inhoud van de afzonderlijke dochterpagina’s op te slaan. Als een request van een bezoeker binnenkomt, zal de centrale code de corresponderende dochterpagina inhoud opzoeken en tonen aan de bezoeker.

Wilt u een startpagina website in het leven roepen die op de eerder genoemde manier in elkaar steekt? Gebruik de links op de pagina Ontwikkel makkelijk een moderne portaal site om naar de website van de aanbieder te navigeren. U kunt op verschillende manieren de betaling verrichten. U ontvangt de link naar de downloadpagina ook per e-mail. Op een later tijdstip een nieuwe versie van het script downloaden is mogelijk.

Via het beheerpaneel zijn alle zaken rondom uw website eenvoudig aan te passen. Zo kan daar de prijs van een nieuwe link worden ingesteld. U kunt daar ook bijvoorbeeld de metagegevens voor Google wijzigen. U vindt daar ook een scherm voor gebruikersbeheer. Betaalmethoden zijn er voor zowel Nederlandse als Belgische bezoekers. Heeft iemand een link op uw website geplaatst? Omdat u beschikt over het e-mailadres van de persoon, kunt u eventueel contact opnemen om nog meer links te verkopen.