Gemakkelijk een eigen portaalsite oprichten

Voor het opzetten van een linkportaal is niet veel kennis vereist. Het is een kwestie van de juiste tool gebruiken. Het bouwen van uw linkportaal is gemakkelijker als u een speciaal daarvoor in elkaar gezet PHP script gebruikt. U kunt zich direct concentreren op de daadwerkelijke content.

Het is mogelijk om een startpagina website voor affiliate marketing te gebruiken. Het in elkaar zetten is vrij gemakkelijk als u een startpagina script heeft. U kunt affiliate links op dezelfde wijze plaatsen als normale links.

Bent u benieuwd geworden naar een dergelijk PHP script? Dan kunt u de pagina Eigen startpagina maken eens doornemen. Er wordt vanuit dat artikel gelinkt naar een modern PHP script voor het bouwen van uw eigen startpagina website. Dit script is te downloaden vanaf de site van de aanbieder. Het script is direct te downloaden nadat u betaald heeft. Meer over het script kunt u te weten komen via de in dit artikel vermelde link.

Plaats eerst de bestanden op het webhostingpakket. Het installatie script wordt tijdens uw eerste bezoek aan uw nieuwe website aangeroepen. De belangrijkste gegevens voor uw site geeft u tijdens de installatie op. Verder vult u de gegevens voor de databaseverbinding in tijdens het uitvoeren van dit script. Deze database zal door het script worden gebruikt om de content van uw startpagina website op te slaan.

U kunt per afzonderlijke startpagina de gegevens voor de zoekmachines instellen. Doorgaans zal men een dochterpagina per onderwerp aanmaken op een startpagina website. Het toevoegen van gerelateerde links is op deze manier mogelijk. Dit komt de ranking van de websites ten goede.

Meer over het script kunt u te weten komen via de in dit artikel vermelde link. Zelf programmeren is ook mogelijk. Maar dat zal tijd kosten. En u dient dan net de juiste kennis te hebben. U kunt zich direct concentreren op de daadwerkelijke content.