Extra inkomen met een affiliate webshop

In lastige tijden is extra geld altijd handig. Online zijn er verschillende mogelijkheden voor inkomsten genereren. Extra inkomsten generen kan vrij eenvoudig via een affiliate marketing webshop. Wilt u dat graag, neem dit artikel dan door.

Wilt u de affiliate site graag met behulp van een PHP script bouwen, neem dan affiliate marketing webshop ook eens door. Het enige wat u verder nodig hebt is een passende domeinnaam en webhosting. Via FTP kunt u de bestanden op de webserver plaatsen. Tijdens uw eerste bezoek aan uw nieuwe website zal de installatie gestart worden.

Binnen de verschillende rubrieken op uw site worden de affiliate producten toegevoegd. Ook zullen bij de producten affiliate links staan. De website van de aanbieder kan via deze link worden bezocht. U ontvangt een vergoeding wanneer de bezoeker daar vervolgens iets aanschaft.

Wordt er een verkoop gerealiseerd, dan ontvangt u een affiliate commissie. Met een affiliatenetwerk kunt u de aanbieders vinden die met affiliate marketing werken. Een voorbeeld van zo een netwerk is Daisycon. U kunt via elk affiliate netwerk bekijken hoe hoog de commissie per affiliate campagne is.