Eigen marktplaats maken

Met behulp van een marktplaats PHP is het gemakkelijk om aanpassingen aan uw advertentie website te verrichten. De software is vrij eenvoudig aan de praat te krijgen. Er wordt een los installatieprogramma meegeleverd waarmee u de software snel aan de praat heeft. Daarin kunt u de globale gegevens van de website invoeren. Een voorbeeld van wat u alvast kunt invullen zijn de meta gegevens zoals een korte beschrijving en keywords voor de zoekmachine. Verder zijn de gegevens voor de databaseconnectie in te voeren tijdens de installatie. U kunt tevens een administrator account aanmaken waarvoor u de username en het password alvast kunt invoeren. Een eigen advertentie website kan worden gerealiseerd met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script.

Support vanuit de ontwikkelaar is eenvoudig te krijgen. Zowel telefonisch als per e-mail kunt u vragen over de software stellen. Over het softwareproduct kunt u meer lezen in het artikel eigen marktplaats beginnen. Het softwareproduct kunt u al voor een paar tientjes in huis hebben.

De meest recent bezochte advertenties worden weergegeven in een apart blok op de website. Er is de mogelijkheid om advertenties in rubrieken te plaatsen waardoor iemand eenvoudig de gezochte objecten kan vinden. Zo kunt u betaalbaar een eigen advertentie website opbouwen.

Het doorvoeren van aanpassingen is een peuleschil middels het beheergedeelte van het marktplaats CMS systeem. De diverse elementen waaruit uw website bestaat, hebben een eigen beheerscherm toegewezen. U weet na verloop van tijd precies welk scherm waarvoor dient.