Eigen Advertentiesite Beheren

Heeft u de beschikking over een marktplaats script, dan is het starten van een eigen marktplaats uitstekend te doen. U krijgt dan de beschikking over een beheerpaneel voor wijzigingen. Een wijziging brengt u met behulp van het beheergedeelte op gemakkelijke wijze aan. Zo kunt u met behulp van de beheerpaneel een betaalde categorie aanmaken. Op dezelfde verstandige wijzigt u een kleur op uw website.

Het installeren van het advertentie script is binnen een handomdraai gedaan. Zo heeft u in korte tijd een advertentie website die u kunt beheren. Het is voor adverteerders mogelijk om hun spullen via uw website te koop aan te bieden. Meer informatie over dit handige script is te verkrijgen middels de pagina eigen marktplaats. De installatie bestaat uit een aantal makkelijke handelingen.

Verder vertellen we hier graag meer over dit marktplaats script. Het beheergedeelte is beveiligd met een PHP inlogsysteem. Gegevens die de bezoeker invoert worden gevalideerd, dus nagegaan of ze wel het juiste formaat hebben. Zo geeft u hackers en dergelijke geen kans. De bezoeker kan de laatst bezochte advertenties in een overzicht zien. De bezoeker kan zo makkelijk een object opnieuw bekijken. Het aantal foto’s dat bij een advertentie kan worden gecreëerd is in te stellen met behulp van het beheerpaneel. Het uiterlijk van uw website kunt u eenvoudig veranderen. De bezoeker kan een registratieformulier invullen om een nieuwe gebruiker te registreren. Een gebruikersaccount maakt het mogelijk om een nieuwe advertentie aan te maken.

Ziet de bezoeker een object dat hij graag zou hebben, dan kan hij een reactieformulier invullen dat bij de advertentie wordt getoond. Na het versturen van het formulier ontvangt de adverteerder een e-mail met de ingevulde gegevens. Men kan met behulp van e-mail vervolgens een afspraak over de overname van het object komen. Per rubriek op de website kunnen de belangrijke meta tags worden ingesteld. Het gevolg daarvan is een betere positie in de zoekmachines. De zoekmachine weet zo namelijk welke gegevens van belang zijn voor de plaatsing van uw website in de zoekresultaten.