Eigen advertentie site runnen

Op verschillende manieren is aan adverteerders te verdienen. Er worden over de gehele website spam controles uitgevoerd door het advertentie script. Een dergelijk script maakt het beginnen van een eigen advertentiewebsite zeer eenvoudig. Een advertentie website kunt u met gebruik van een handig PHP script vrij eenvoudig in elkaar zetten.

U kunt geld vragen voor de plaatsing van advertenties in specifieke rubrieken. Contactadvertenties zijn hier een goed voorbeeld van. Bedrijven zullen voor het adverteren vaak een budget hebben. Daarbij kunt u ook verdienen aan de zogeheten topadvertentie. Adverteerders hebben met een topadvertentie de mogelijkheid om voor een bepaalde tijd bovenaan het overzicht van advertenties te staan. U kunt op de website Wil je een marktplaats maken? een link vinden waarmee een script met de bovenstaande opties te verkrijgen is.

Als u dat wilt dan kunt u het script na een instelbaar aantal dagen een e-mail laten sturen naar de adverteerder, waarin wordt aangeboden om een advertentie weer bovenaan te plaatsen. Gedurende het installeren maakt het script een beheerdersaccount aan. Er is geen kennis meer nodig van de opmaaktaal HTML. Er worden over de gehele website spam controles uitgevoerd door het advertentie script.

Met dit beheerdersaccount kunt u op latere tijdstippen toegang krijgen tot het beheerpaneel. Ook voor het gebruik van het beheerpaneel is geen diepgaande kennis van de techniek nodig. Koopt u een bestaand script, dan hoeft u zelf geen programmeerwerk meer te doen. Ook hoeft u niet meer zelf een programmeur in te schakelen om het programmeerwerk te doen. Zelf PHP leren is dus absoluut niet nodig.