Eenvoudig een webshop starten

Met een internetwinkel kunnen producten online aangeboden worden. Een internetwinkel kan met behulp van software simpel worden gestart. Uw internetwinkel kunt u dan veranderen via een beheerpaneel. Producten plaatsen wordt door een beheerpaneel uiterst eenvoudig. De bezoeker kan met behulp van uw internetwinkel producten bestellen.

Als de bezoeker iets bestelt, ontvangt u een e-mail. Aan de hand van deze e-mail kunnen de bestelde producten naar de klant worden verstuurd. U kunt op Een webshop starten meer informatie vinden over het inrichten van een eigen webwinkel.

Er zijn gemakkelijk meerdere varianten van een product in het systeem te zetten. U voegt eenvoudig verschillende kleuren en maten van bijvoorbeeld kleding toe aan uw webshop. Het is mogelijk om van iedere productvariant aan te geven hoeveel producten u binnen de voorraad heeft.Is een bepaalde maat van bijvoorbeeld een kledingstuk niet in de voorraad, dan kan krijgt de gebruiker hierover een melding te zien.

Op die pagina kunt u meer informatie vinden over de voordelen die een internetwinkel u geeft. Wilt u de complete controle over uw eigen internetshop? Gebruik dan een PHP script voor het beheer. Doet u een aanpassing middels het beheerpaneel, dan kunt u direct de wijziging binnen de webwinkel. U kunt bij alle aangeboden producten foto's toevoegen. U kunt alle producten aan een bepaalde categorie toewijzen. Deze rubrieken kunt u zelf aanmaken.