Eenvoudig een webshop beginnen

Het kan zijn dat u uw spullen al langer wilt aanbieden via een webwinkel. Het kan daarbij zomaar zijn dat u absoluut geen ervaring hiermee heeft. U kunt via het juiste script op een makkelijke wijze een eigen webwinkel bouwen.

Voor het beheer van uw webshop kunt u het beste gebruik maken van een PHP script. Raadpleeg Uw eigen webshop starten voor meer informatie over de voordelen van zo een script. Via de beheeromgeving van zo een script, kunt u de website volledig naar eigen wens inrichten.

De webshop kan naar eigen wens worden ingericht. Wilt u bepaalde rubrieken gebruiken binnen uw webwinkel? Dan voegt u die heel makkelijk toe via de beheerschermen. Via het beheerpaneel wijzigt u tevens heel eenvoudig de kleuren van uw website. Na het aanpassen van de kleuren zal de website direct in de nieuwe kleuren te zien zijn. U kunt de bestanden met een FTP programma kopiëren naar uw webhosting pakket. Het script zal bij een lege website eerst een apart installatieproces starten.Tijdens uw 1e bezoek aan de website zal deze installatie geactiveerd worden.

Met de webwinkel software is het heel eenvoudig om uw voorraad te beheren. U kunt bijvoorbeeld verschillende combinaties van kleur en maat aanmaken van een product. Per variant geeft u vervolgens aan hoeveel stuks daarvan aanwezig zijn binnen uw voorraad. Alleen kleuren en maten die daadwerkelijk in de voorraad aanwezig zijn, kunnen zo gekozen worden door de klant.