Eenvoudig een nieuwe portaalsite runnen

Een startpagina website is vrij eenvoudig in te zetten wanneer u affiliate marketing wilt doen met behulp van uw eigen website. Een affiliate link plaatsen is niet anders dan het toevoegen van een reguliere link aan een dochterpagina. Het voordeel van een PHP script aanschaffen hiervoor, is dat u niet meer zelf hoeft na te denken over de HTML code van uw website. Als u het echt wilt kunt u binnen enkele uren al een nieuwe startpagina website hebben.

Het script is op meerdere manieren in te zetten. Wat ook fijn is, is dat u geen aparte mappen hoeft aan te maken voor de subdomeinen van uw website. Het script handelt dit allemaal voor u af. Een korte tijd geleden is er een script uitgekomen waarmee u gemakkelijk uw eigen startpagina website bouwt. Dit script is betaalbaar aan te schaffen via de link op Een eigen portaal site maken. Er is bij de ontwikkeling van de programmeertaal PHP gebruikgemaakt. PHP wordt door de meeste hostingproviders ondersteund.

U kunt per afzonderlijke startpagina de gegevens voor de zoekmachines instellen. U kunt de dochterpagina’s per onderwerp indelen. Links die u op de website plaatst zullen dan ook echt over een soortgelijk onderwerp gaan. Dit is goed voor de positie in de zoekresultaten van de zoekmachines.

Wellicht zou u ook graag een aantal startpagina links verkopen. Het script biedt daarvoor functionaliteiten. U kunt voor de homepage en een reguliere dochterpagina verschillende prijzen hanteren. Een online inkomen opbouwen is via het script redelijk eenvoudig te doen. Wanneer er geen problemen zijn opgetreden bij de betaling, wordt de aangemelde link direct toegevoegd.